Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг білокачанної капусти

Популярні новини зараз
Бойові підрозділи, але з нюансом: куди мобілізують після 50 років Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи Без скандалів і бусиків: ТЦК переходять на нові правила мобілізації Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті
Показати ще

½ склянки борошна

½ склянки санировачных сухарів

2 яйця

3 ст. л. масла рослинного

Приготування:

1. Очищаємо капусту, вирізаємо качан. Варимо в солоній воді до готовності. Після цього викладаємо капусту на сито, поділяємо листя. Далі кожен аркуш складаємо у формі конверта, занурюємо в борошно, яйце і паніровачних сухарях. Обсмажуємо в олії з кожного боку.

2. Подаємо шніцелі зі сметаною або сметанним соусом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різотто з куркою і пармезаном.