Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг білокачанної капусти

Популярні новини зараз
В окріп або холодну воду: як правильно варити пельмені та макарони насправді Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть Життя без графіків: в яких областях не вимикатимуть світло та чому
Показати ще

½ склянки борошна

½ склянки санировачных сухарів

2 яйця

3 ст. л. масла рослинного

Приготування:

1. Очищаємо капусту, вирізаємо качан. Варимо в солоній воді до готовності. Після цього викладаємо капусту на сито, поділяємо листя. Далі кожен аркуш складаємо у формі конверта, занурюємо в борошно, яйце і паніровачних сухарях. Обсмажуємо в олії з кожного боку.

2. Подаємо шніцелі зі сметаною або сметанним соусом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різотто з куркою і пармезаном.