Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

2 ст. л. цукру

Популярні новини зараз
Бойові підрозділи, але з нюансом: куди мобілізують після 50 років Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи "ТЦК треба розпустити": нардеп пропонує альтернативну мобілізацію - що хочуть змінити Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті
Показати ще

1 ч. л. меленої кориці

ваніль на кінчику ножа

1 ст. л. манної крупи

400 г яблук

200 г листкового тіста

1 ст. л. тертої лимонної цедри

Приготування:

1. Яблука очищаємо і нарізаємо на пелюстки з допомогою овочечистки. Змішуємо з цукром, корицею, цедрою лимона і ваніллю.

2. Залишаємо яблука постояти 20 хвилин.

3. Тісто розкочуємо тонким шаром в прямокутник.

4. Начинку викладаємо рівним шаром, зверху посипаємо манкою. Скручуємо в рулетик, краї защипуємо щоб не витікав сік.

5. Рулет змащуємо збитим з цукром яйцем.

6. Розігріваємо духовку до 175 градусів і випікаємо штрудель 35-40 хвилин до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу місо.