Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

2 ст. л. цукру

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

1 ч. л. меленої кориці

ваніль на кінчику ножа

1 ст. л. манної крупи

400 г яблук

200 г листкового тіста

1 ст. л. тертої лимонної цедри

Приготування:

1. Яблука очищаємо і нарізаємо на пелюстки з допомогою овочечистки. Змішуємо з цукром, корицею, цедрою лимона і ваніллю.

2. Залишаємо яблука постояти 20 хвилин.

3. Тісто розкочуємо тонким шаром в прямокутник.

4. Начинку викладаємо рівним шаром, зверху посипаємо манкою. Скручуємо в рулетик, краї защипуємо щоб не витікав сік.

5. Рулет змащуємо збитим з цукром яйцем.

6. Розігріваємо духовку до 175 градусів і випікаємо штрудель 35-40 хвилин до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу місо.