Час підготовки: менше 30 хвилин
Час готування: 30 хвилин
Порції: 6

Інгредієнти:

6 яблук
6 маленьких дерев'яних паличок
225 г цукру
110 мл води
30 г масла
2 ст. л. золотого сиропу
4 ст. л. нарізаних змішаних горіхів

Приготування:

Популярні новини зараз
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Показати ще
  1. Наколюємо дерев'яні палички на половину яблука.
  2. Розчиняємо цукор і воду в каструлі з товстим дном на м'якому вогні.
  3. Додаємо масло і сироп в суміш і доводимо до кипіння. Продовжуємо кип'ятити, не помішуючи, поки консистенція не досягне 140 градусів.
  4. Знімаємо каструлю з вогню і обережно перемішуємо.
  5. Обережно занурюємо кожне яблуко в ірис, переконавшись, що кожне яблуко добре вкрите, відкладаємо його на деко, покрите антипригарним пергаментом. Запікаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грінок з соусом песто.