підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

3 картоплі

Популярні новини зараз
Повістки посиплються прямо в SMS: звідки українцям чекати несподіванок окрім ТЦК Пенсіонери можуть оформити надбавку понад 1000 грн: не всі про це знають Українцям перерахували субсидії: як дізнатись новий розмір виплат Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
Показати ще

1 склянка горохової суміші

100 г бекону

1 зубчик часнику

1 ст. л. соняшникової олії

сіль і перець за смаком

1 цибулина

Приготування:

1. Горох промиваємо і перекладаємо в каструлю, заливаємо літром води, солимо, перчимо і доводимо до кипіння. Варимо 1 годину на повільному вогні.

2. Далі додаємо в каструлю нарізану картоплю.

3. Дрібно нарізаємо часник і цибулю викладаємо на сковороду і підсмажуємо на подсолнесном маслі до золотистого кольору. Бекон нарізаємо на шматочки і кладемо в сковороду до цибулі, підсмажуємо до готовності.

4. Коли картопля готова, подрібнюємо її в пюре і додаємо бекон, часник і цибулю.

5. Готовий суп перемішуємо, прибираємо з вогню і даємо трохи постояти.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт суперхрустких солоних крекерів.