Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

130 г борошна

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

150 г цукру

160 г манної крупи

7 г розпушувача

½ ч. л. кориці

120 г вершкового масла

7 яблук

Приготування:

1. В окремій мисці змішуємо борошно, манну крупу, цукор, розпушувач і корицю.

2. Гарненько промиваємо яблука, чистимо від шкірки і натираємо на крупній тертці.

3. Викладаємо пергаментом форму для випічки, змащуємо вершковим маслом.

4. На дно форми викладаємо частину сухої суміші. Потім кладемо яблука не товстим шаром. Чергуємо шари так, щоб останнім був сухий. Зверху натираємо вершкове масло.

5. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо пиріг приблизно 40-45 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт корисних млинчиків з висівок.