Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

130 г борошна

Популярні новини зараз
Допомога та пенсії під загрозою: Україна може залишитися без грошей до кінця зими Нові правила передачі показників лічильника: про які зміни варто знати ТЦК побачить усіх: як нові правила мобілізації допоможуть військкоматам знайти чоловіків будь-де Чому школярі відмовляються говорити українською мовою
Показати ще

150 г цукру

160 г манної крупи

7 г розпушувача

½ ч. л. кориці

120 г вершкового масла

7 яблук

Приготування:

1. В окремій мисці змішуємо борошно, манну крупу, цукор, розпушувач і корицю.

2. Гарненько промиваємо яблука, чистимо від шкірки і натираємо на крупній тертці.

3. Викладаємо пергаментом форму для випічки, змащуємо вершковим маслом.

4. На дно форми викладаємо частину сухої суміші. Потім кладемо яблука не товстим шаром. Чергуємо шари так, щоб останнім був сухий. Зверху натираємо вершкове масло.

5. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо пиріг приблизно 40-45 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт корисних млинчиків з висівок.