Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 склянка борошна
1 склянка цукру
6 яєць
½ ч. л. соди
200 г вершкового масла
30 г ванільного цукру
⅔ склянки молока
2 ст. л. коньяку
1 склянка грушевого сиропу
50 г тертого мигдалю
100 г пастили
Приготування:
1. Щоб зробити тісто збиваємо 5 яєць і склянку цукру в пишну піну. Поступово додаємо борошно і акуратно перемішуємо тісто ложкою, піднімаючи шар за шаром, поки він не вбере в себе борошно. Додаємо гашену соду.
2. Сковороду змащуємо рослинним маслом і обсипаємо борошном. Заливаємо суміш у підготовлену сковороду. Випікаємо при температурі 200 градусів протягом 25-30 хвилин.
3. Коли бісквіт охолоне, обрізаємо верх і низ щоб вийшло 3 частини.
4. Для крему розтираємо 1 яйце і ванільний цукор до піни. Наливаємо молоко і, постійно помішуючи доводимо до кипіння на маленькому вогні. Остужаємо суміш і потім додаємо її в масло по 1 ложці до збивання. Додаємо 1 ст. л. горілки. Потім додаємо в грушевий сироп ложку коньяку і просочуємо їм бісквіти.
5. На нижній бісквіт викладаємо шарами пастилу, потім бісквіт просочений сиропом, потім крем, ну а потім знову бісквіт просочений. Торт заливаємо рештою крему і посипаємо мигдальною стружкою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих фрикадельок з моцарелою.