Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

4 картоплі

Популярні новини зараз
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги Телефон у ліжку - пряма дорога до могили: чим небезпечний смартфон поруч із вами під час сну "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Показати ще

1 головка цибулі

2 морквини

1 яйце

1 солодкий перець

2 ст. л. пшеничного борошна

1 стакан рослинного масла

сіль за смаком

Приготування:

1. Натираємо картоплю і цибулю на дрібній тертці, моркву і перець на крупній.

2. Додаємо борошно і яйця збиваємо з сіллю і ретельно перемішуємо.

3. Наливаємо рослинне масло в сковороду, і викладаємо на неї тісто столовою ложкою.

4. Обсмажуємо деруни по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пасти з помідорами і куркою.