Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 склянки гарбузового пюре

Популярні новини зараз
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

4 яйця

2 ч. л. меленої кориці

2 ч. л. ванілі

2 склянки борошна

1 стакан рослинного масла

2 ч. л. розпушувача

1 ч. л. соди

1,6 склянки цукру

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Форму для випічки змащуємо маслом.

2. Змішуємо в мисці збиті яйця і гарбузове пюре, додаємо корицю, ваніль і рослинне масло. Гарненько перемішуємо.

3. В іншій мисці змішуємо борошно, соду, розпушувач і цукор.

4. Додаємо сухі інгредієнти в гарбузову суміш і перемішуємо.

5. Тісто перелити у форму і випікаємо 40-50 хвилин до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт зимового овочевого салату.