Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 8

Інгредієнти:

1 склянка борошна

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

1 ч. л. соди

2 ст. л. лимонного соку

90 г цукру

½ ч. л. ванільного цукру

¼ ч. л. кориці

0,125 ч. л. меленого імбиру

1 ст. л. рослинного масла

½ склянки води

200 г замороженої вишні

Приготування:

1. Для початку змішуємо борошно, соду, цукор, ванільний цукор, корицю та імбир.

2. Додаємо масло і начинку (вишню розморожувати не треба), лимонний сік, і в самому кінці вливаємо воду.

3. Ретельно все перемішуємо і залишаємо приблизно на 10 хвилин.

4. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо пиріг протягом 30-40 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гарбузового пирога з корицею.