Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

400 г булгуру

Популярні новини зараз
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Показати ще

200 г кураги

50 г сушеної вишні

100 г родзинок

1 лимон

50 г фісташок

100 г вершкового масла

2 ст. л. меду

сіль за смаком

Приготування:

1. Вершкове малсо топимо в неглибокій каструлі і тушкуємо в ньому булгур 2 хвилини на невисокому вогні, постійно помішуючи. Заливаємо булгур водою на 1-2 пальця, солимо і варимо приблизно 10-12 хвилин.

2. На сковороді розтоплюємо масло й обсмажуємо на ньому попередньо замочені сухофрукти. Обсмажуємо 3 хвилини, далі додаємо лимонний сік, фісташки, мед і тушкуємо, помішуючи, 2 хвилини.

3. Змішуємо булгур з сухофруктами і фісташками. Варимо ще пару хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт перцю, фаршированого з куркою.