Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

рослинне масло за смаком

Популярні новини зараз

Нардепи знову спробують скасувати "літній" час заради Європи: повернуться після переходу на "зимовий"

Серіал "Ти", який обігнав "Гру в кальмара", продовжує набирати популярність: чим підкорив Ден Хамфрі з "Пліткарки"

У черзі на вакцинацію сотні українців влаштували тисняву, як за безкоштовними пиріжками: усюди крики і спітнілі тіла

Менопауза: як зберегти молодість шкіри

Показати ще

1 кг моркви

1,5 склянки борошна

1 стакан коричневого цукру

250 г вершкового масла

4 яйця

2 ст. л. розпушувача

0,125 ч. л. солі

0,125 ч. л. соди

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Круглу форму для випічки змащуємо маслом.

2. Очищаємо, нарізаємо моркву невеликими шматочками. Викладаємо до каструлі, заливаємо водою, доводимо до кипіння і варимо приблизно 35 хвилин до м'якості. Зливаємо і розминаємо товкачиком до стану пюре.

3. Перекладаємо морквяне пюре в миску і додаємо борошно, коричневий цукор, яйця, розм'якшене вершкове масло, розпушувач, соду і сіль. Гарненько збиваємо і викладаємо у форму.

4. Випікаємо приблизно 1 годину.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт перцю, фаршированого з куркою.