Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

50 г маку

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи Повістки посиплються прямо в SMS: звідки українцям чекати несподіванок окрім ТЦК Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей
Показати ще

185 мл молока

250 г тростинного цукру

250 г борошна з розпушувачем

3 яйця

210 г вершкового масла

1,5 ст. л. апельсинової цедри

250 г цукрової пудри

Приготвление:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо маслом форму для ром-баби.

2. Мак змішуємо з теплим молоком і залишаємо на 15 хвилин.

3. Змішуємо цукор, яйця, борошно, 185 г масла і 3 ч. л. цедри в мисці. Додаємо молоко з маком і перемішуємо міксером на низькій швидкості. Включаємо середню потужність і збиваємо ще 3 хвилини.

4. Перекладаємо тісто у форму і випікаємо 50 хвилин або до готовності. Потім перевертаємо на блюдо.

5. Для глазурі змішуємо масло і цукрову пудру, цедру і 3 ст. л. гарячої води. Гарненько перемішуємо і намазуємо пиріг.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт каші з булгуру з сухофруктами і медом.