Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

225 г борошна

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

5 г соди

225 г цукру

щіпка солі

30 г какао

1 яйце

5 мл ванілі

60 мл рослинного масла

175 мл молока

Приготування:

1. Змішуємо борошно, соду, какао, цукор і щіпку солі.

2. Далі робимо в центрі поглиблення і розбиваємо туди яйце, наливаємо олію, ваніль і молоко. Гарненько вимішуємо.

3. На змащене деко викладаємо великою ложкою кульки на відстані.

4. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо бісквіт 10-12 хвилин.

5. Охолоджуємо і ліпимо з 2 печива, змащуючи їх масляним кремом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт булочки з сиром та авокадо.