Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 12

Інгредієнти:

1,75 склянки борошна

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

½ ч. л. солі

¼ ч. л. чорного меленого перцю

1 ч. л. пекарського порошку

2 шт. свіжого розмарину

3,5 ст. л. тертого пармезану

2 яйця

3 г вершкового масла

Приготування:

1. Змішуємо борошно і сіль з перцем, пекарським порошком і тертим пармезаном. Дрібно кришимо 2 гілочки свіжого розмарину і додаємо в ємність з борошном.

2. Віночком збиваємо яйця з розтопленым вершковим маслом.

3. Яєчну суміш вливаємо в ємність з борошном і пармезаном. Збиваємо міксером до однорідного стану.

4. Тісто ділимо на 2 частини і з кожної робимо заготовку для біскотті, скачуючи роли діаметром приблизно 6 см.

5. Кладемо на деко пергаментний папір і викладаємо на нього обидва роли. Трохи прижимаємо тісто, щоб воно стало схоже на батони.

6. Розігріваємо духовку до 175 градусів і випікаємо до золотистої скоринки приблизно 30 хвилин. Потім виймаємо з духовки, даємо повністю охолонути і ножем розрізаємо на скибочки товщиною приблизно 2 см.

7. Викладаємо біскотті на деко і знову відправляємо в духовку. Випікаємо 30 хвилин при температурі 120 градусів.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісних пиріжків з горіхами і квасолею.