Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

120 г вершкового масла

Популярні новини зараз
Диплом на руки — повістка у двері: ТЦК полюватиме за студентами з липня - хто у зоні ризику В Україні змінять формат індексації пенсії: до чого готуватись Правила нарахування "комуналки" зміняться: українці самі визначатимуть суми у квитанціях Кожен десятий робить це замість сексу: дослідники показали невтішну статистику
Показати ще

1 яйце

1 ч. л. розпушувача

80 г сушеної малини

150 г меду

350 г борошна

Приготування:

1. Малину висипаємо в блендер і збиваємо в крихту. Далі змішуємо з медом.

2. Просіваємо борошно з розпушувачем в миску і розтираємо з маслом. Додаємо малинову суміш і одне яйце. Замішуємо тісто близько 10 хвилин.

3. Ліпимо з тіста невеликі пряники, розкладаємо їх на противені.

4. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо пряники протягом 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хлібних паличок з маком.