Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

1 авокадо

Популярні новини зараз

Роман Свічкоренко зустрічався з Тіною Кароль задовго до "холостячки" Злати Огнєвіч: "Так собі хлопчик"

Бурякова ікра "Пікантна" на зиму: корисна заміна борщам і салатам

Дивіться на цінник і на дірки: українцям підказали, як не сплутати справжній сир з підробкою

Зірка "Школи" Анна Трінчер залишилася без житла: навіть Павло Зібров не допоміг

Показати ще

1 яйце

1 шматок цільнозернового хліба

1 ст. л. оцту

Приготування:

1. Очищаємо авокадо і подрібнюємо в мисці в пюре.

2. Наповнюємо каструлю водою і ставимо її нагріватися. У той же час в окремій ємності акуратно розбиваємо одне яйце. У каструлю з водою обов'язково додаємо столову ложку оцту і ретельно перемішуємо воду. Тепер з допомогою ложки робимо воронку, і різко переливаємо жовток і білок в каструлю. Варимо яйце 4-5 хвилин, потім дістаємо і даємо яйцю трохи обсохнути.

3. Хліб підсмажуємо в тостері і викладаємо на нього авокадо, а зверху кладемо яйце пашот. Приправляємо за смаком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хлібних паличок з маком.