підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

150 г м'яса

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

25 г вершкового масла

50 г цибулі

Приготування:

1. Очищаємо від сухожиль м'ясо, відбиваємо і надаємо йому форму млинця. Змащуємо маслом дно каструлі, кладемо м'ясо, до половини заливаємо його водою, закриваємо кришкою і кип'ятимо протягом 5-7 хвилин. Потім виймаємо й даємо йому обсохнути. Обсмажуємо на олії з обох сторін.

2. Цибулю нарізаємо кружечками, розбираємо на кільця, варимо у воді до напівготовності, відкидаємо на сито і даємо обсохнути, а потім обсмажуємо.

3. Далі посипаємо біфштекс смаженою цибулею і подаємо з гарніром на ваш смак.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ідеального шоколадного пудингу.