Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

850 г телятини

Популярні новини зараз
Головне за 13 вересня: українцям скасували виплати у Польщі, Melovin "здався" після мобілізації, а пенсіонерів перевірять Фото дітей у закладах освіти: адвокат розповів про те, якою має бути згода від батьків Платіжка зросте майже на 40%: українцям готують новий тарифний "сюрприз" 6 знаків зодіаку, які з віком стають лише красивішими: це не магія, а астрологія
Показати ще

80 г сиру

1 яйце

40 г цукру

50 г вершкового масла

60 г лимона

25 г зелені

сіль за смаком

Приготування:

1. Збиваємо яйце. Окремо змішуємо тертий сир і цукор. Підготовлені відбивні змочуємо в яйці, а потім паніруємо в сирі. Обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.

2. Подаємо відбивні гарячими, збризкуючи лимонним соком. Як гарнір відмінно підійде картопля або макарони.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяного кексу на швидку руку.