Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

850 г телятини

Популярні новини зараз
Відберуть житло через комуналку: хто з українців може залишитися без дому Двом категоріям українців не перерахують пенсію: хто та чому залишиться без надбавки Влаштувався на роботу — забудь про ТЦК: юрист роз’яснив несподівану норму для призовників Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч
Показати ще

80 г сиру

1 яйце

40 г цукру

50 г вершкового масла

60 г лимона

25 г зелені

сіль за смаком

Приготування:

1. Збиваємо яйце. Окремо змішуємо тертий сир і цукор. Підготовлені відбивні змочуємо в яйці, а потім паніруємо в сирі. Обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.

2. Подаємо відбивні гарячими, збризкуючи лимонним соком. Як гарнір відмінно підійде картопля або макарони.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяного кексу на швидку руку.