Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

300 г білокачанної капусти

Популярні новини зараз
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

2 баклажана

2 головки цибулі

1 морква

4 помідора

4 картоплі

300 г курячої печінки

сіль і перець за смаком

2 лаврових листа

2 солодких перця

2 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Овочі нарізаємо і складаємо в казан. Нарізаємо капусту. Нагріваємо масло в казані. Викладаємо туди капусту. Приправляємо до смаку, перемішуємо і накриваємо кришкою.

2. Очищаємо від шкірки баклажани, ріжемо, кладемо в казан і перемішуємо.

3. Те ж робимо і з цибулею, перцями, морквою і помідорами. Останніми кладемо картоплю і печінку. Приправляємо, додаємо лавровий лист. Перемішуємо.

4. Тушкуємо рагу до готовності картоплі.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт біфштекса з відвареного м'яса з цибулею.