Для приготування цієї страви вам знадобиться всього лише 10 хвилин, інше зробить за вас духовка. Подавайте рибу прямо у фользі, в якій вона готувалася. Про це повідомляє Clutch.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Склад:
- Філе лосося без шкіри по 150 г кожен – 4 шт.
- Цукіні – 3 шт.
- Цибулина шалот – 2 шт. або 1 середня червона цибулина
- Помідори — 3 шт.
- Часник — 1 зубчик
- Чебрець — 12– 16 гілочок
- Орегано — 3/4 ч. ложка
- Оливкове масло
- Лимонний сік
- Сіль, мелений чорний перець
Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 200 С. Підготуйте 4 листа алюмінієвої фольги довжиною 35–40 див.
Цукіні наріжте тонкими півкільцями. Порубаєте часник і дрібно наріжте одну цибулину шалот, змішайте з 1 ст. л. оливкової олії і цукіні, трохи посоліть і поперчіть. Розділіть овочі на 4 частини і викладіть на фольгу.
На овочі покладіть філе лосося, посоліть, збризніть лимонним соком і змажте шматки з оливковою олією.
Наріжте помідори і залишився шалот кубиками, додати орегано і 1 ст. л. оливкової олії, посоліть і поперчіть. Викладіть помідори на рибу і запечатайте конверти. Перекладіть конверти на деко і поставте в духовку на 20–25 хвилин.
Подавайте у фользі.
Нагадаємо, рецепт шпинату у вершковому соусі, для тих, хто стежить за фігурою.
Як повідомляв портал "Знай.uа", брокколі з лимоном на пару це відмінний рецепт для тих, хто стежить за фігурою.
Також "Знай.uа" писав, смачний і корисний рецепт цукіні з сиром.