Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 капуста брокколі

Популярні новини зараз
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Показати ще

240 мл вершків

2 головки часнику

¼ ч. л. мускатного горіха

3 ст. л. тертого сиру пармезан

¼ ч. л. чорного меленого перцю

½ ч. л. лимонного соку

¼ ч. л. солі

Приготування:

1. Очищаємо капусту від стебел і нарізаємо. Варимо в киплячій воді протягом 4-6 хвилин, поки брокколі не стануть м'якими. Потім кладемо в друшлаг і промиваємо холодною водою.

2. На повільному вогні доводимо до кипіння вершки, часник, мускатний горіх, сіль і перець.

3. Додаємо брокколі і варимо ще близько 2 хвилин, постійно помішуючи і перетворюючи брокколі в пюре.

4. Знімаємо каструлю з плити, вмішуємо пармезан і лимонний сік.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки по-італійськи.