Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 1 год
Порції: 8
Інгредієнти:
4 картоплі
1 банка рибних консервів
2 морквини
4 яйця
200 г твердого сиру
200 г яблук
1 головка цибулі
400 г майонезу
Приготування:
1. Рибні консерви розминаємо і викладаємо на плоске блюдо. Покриваємо цей шар майонезом.
2. Далі кладемо шар дрібно посіченої цибулі, потім знову майонез. Тепер шар нарізаних яєць, знову майонез.
3. Шар сиру, майонез.
4. Потім шар тертої вареної моркви і знову майонезу.
5. Шар яблук, картоплі. Між ними шар майонезу.
5. Далі ставимо в холодильник на годину, а зверху прикрашаємо жовтком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт горбуші, запеченої у фользі.