Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 8

Інгредієнти:

4 картоплі

Популярні новини зараз
Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями Гороскоп на сьогодні, 18 квітня: п'ятниця змінить плани – фінансові втрати та несподіваний шанс Пенсіонерам виплатять підвищені пенсії: хто отримає більше вже у квітні Пенсіонерам доплатять 25% до пенсії: хто має право на підвищення
Показати ще

1 банка рибних консервів

2 морквини

4 яйця

200 г твердого сиру

200 г яблук

1 головка цибулі

400 г майонезу

Приготування:

1. Рибні консерви розминаємо і викладаємо на плоске блюдо. Покриваємо цей шар майонезом.

2. Далі кладемо шар дрібно посіченої цибулі, потім знову майонез. Тепер шар нарізаних яєць, знову майонез.

3. Шар сиру, майонез.

4. Потім шар тертої вареної моркви і знову майонезу.

5. Шар яблук, картоплі. Між ними шар майонезу.

5. Далі ставимо в холодильник на годину, а зверху прикрашаємо жовтком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт горбуші, запеченої у фользі.