Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

1 баклажан

Популярні новини зараз
Пенсіонерам виплатять надбавки: хто отримає майже 600 гривень доплат Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС Українцям будуть виплачувати дві пенсії одночасно: хто отримає більше грошей Мобілізації можна не боятися: в Україні знімуть з військового обліку чотири категорії чоловіків
Показати ще

1 кабачок

1 червоний солодкий перець

1 червоний лук

1 зубчик часнику

1 ст. л. оливкової олії

200 г помідорів

175 г пасти

2 ст. л. зеленого базиліка

сіль за смаком

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Всі овочі нарізаємо кубиками, а цибулю кільцями. Викладаємо овочі (окрім помідорів) у форму, збризкуємо оливоквым маслом, злегка солимо. Випікаємо в духовці близько 20 хвилин.

2. Тим часом помідори ріжемо хрест-навхрест, обдаємо окропом і знімаємо шкіру. Далі нарізаємо часточками. Через 20 хвилин додаємо до овочів і готуємо ще 10 хвилин.

3. Варимо пасту по інструкції. Відкидаємо на дуршлаг, залишивши трохи рідини.

4. Тепер змішуємо у великій мисці пасту, бульйон з-під пасти, овочі і подрібнений базилік. Перемішуємо й подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт горбуші, запеченої у фользі.