Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

300 г свіжих печериць

Популярні новини зараз

Як зарплата впливає на пенсію: рахуємо свої доходи за інструкцією від Пенсійного фонду

Сергій Корнак пояснив хворобу Володимира Зеленського: "Це все брехня, маніпуляція"

Ольга Фреймут вперше показала розкішну квартиру в центрі Києва: "Прискіпливо займалася дизайном"

Москаль накинувся на Кравчука на очах мільйонів українців: "За гроші на*ердить у церкві!"

Показати ще

2 помідора

2 ст. л. лимонного соку

1 маринований перець

100 г руколи

1 ст. л. оцту

сіль за смаком

100 г сиру пармезану

100 г зеленого базиліка

Приготування:

1. Миємо гриби, очищаємо, нарізаємо маленькими скибочками і скроплюємо лимонним соком.

2. Для соусу базилік тонко нарізаємо, помідори і перець нарізаємо кубиками. Змішуємо оцет і оливкове масло. Додаємо в суміш базилік, помідори і маринований перець. Солимо за смаком і ретельно перемішуємо.

3. Готовий соус виливаємо на тарілку, зверху кладемо гриби і рукколу. Прикрашаємо тонкими скибочками пармезану.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різдвяного журавлинного соусу.