Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

300 г свіжих печериць

Популярні новини зараз
У шкільних їдальнях переписали меню: як відтепер годуватимуть дітей Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму Лист-пастка від ТЦК: повістки тепер приходять так, що відкрутитись буде неможливо
Показати ще

2 помідора

2 ст. л. лимонного соку

1 маринований перець

100 г руколи

1 ст. л. оцту

сіль за смаком

100 г сиру пармезану

100 г зеленого базиліка

Приготування:

1. Миємо гриби, очищаємо, нарізаємо маленькими скибочками і скроплюємо лимонним соком.

2. Для соусу базилік тонко нарізаємо, помідори і перець нарізаємо кубиками. Змішуємо оцет і оливкове масло. Додаємо в суміш базилік, помідори і маринований перець. Солимо за смаком і ретельно перемішуємо.

3. Готовий соус виливаємо на тарілку, зверху кладемо гриби і рукколу. Прикрашаємо тонкими скибочками пармезану.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різдвяного журавлинного соусу.