Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

масло

140 г цвітної капусти

1 яєчний білок

Популярні новини зараз

Українці найчастіше гинуть не від Covid-19: результати досліджень

На Львівщині шукають молодого охоронця - покинув трактор і безслідно зник

Дружина Дзідзьо зворушливо привітала коханого архівними фото з-під вінця: "Пробач, я спізнилась на весілля"

Українці отримають одноразову допомогу від держави: названо категорії осіб та послуг

Показати ще

50 г мигдалю

40 г гречаного борошна

½ ч. л. морської солі

½ ч. л. чорного перцю

¼ ч. л. соди

1 середня кулька моцарелли

2 жмені свіжих помідорів

пластівці чилі (за бажанням)

маленький свіжий базилік

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 170 градусів. Застеляємо деко пергаментом і злегка змащуємо маслом.

2. Ріжемо цвітну капусту на шматочки розміром з рис, використовуючи ручну тертку або кухонний комбайн.

3. Поміщаємо всі інгредієнти для основи піци в миску і добре перемішуємо ложкою або додаємо до кухонного комбайну і змішуємо, щоб сформувати липке тісто.

4. Використовуючи задню частину ложки, викладаємо тісто на жирний пергамент на підносі, сформувавши його в коло шириною 30 см.

5. Випікаємо в духовці близько п'яти хвилин, потім перевертаємо його і ставимо в духовку ще на дві хвилини.

6. Натираємо кульку моцарелли на дрібні шматочки і кладемо на піцу.

7. Нарізаємо помідори на шматочки 1 см. При необхідності додаємо пластівці чилі.

8. Випікаємо піцу протягом 10-15 хвилин до тих пір, поки моцарелла не розтане.

9. Посипаємо базиліком перед тим, як подавати.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт дієтичної картоплі фрі.