Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

120 г рису

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

1 цибулина

1 зубчик часнику

500 г курячого філе

70 мл білого сухого вина

40 г сиру пармезан

шафран на кінчику ножа

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. В 50 мл окропу розводимо щіпку шафрану. Дрібно нарізаємо цибулю і часник.

2. Обсмажуємо цибулю, часник, куряче філе на антипригарній сковороді без масла. Всипаємо рис, додаємо вино і випарюємо 2-3 хвилини.

3. Додаємо настій шафрану і варимо, постійно помішуючи. Доливаємо воду по мірі випаровування.

4. Варимо рис 17 хвилин. На 15 хвилині приправляємо за смаком, додаємо тертий пармезан, перемішуємо й подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт дієтичної картоплі фрі.