Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 ст. л. вершкового масла

Популярні новини зараз
Енергетичний колапс: експерт закликав готуватися, щоб пережити зиму Польща штрафуватиме українців за дітей Дитячі садочки змінюють формат: про дітей піклуватимуться по-новому Запасайтеся павербанками, ліхтариками та робіть запас їжі: українців попередили
Показати ще

2 груші

1 ст. л. цукру

1 головка цибулі

3 склянки курячого бульйону

1 склянка рису

½ склянки білого сухого вина

120 г сиру горгонзола

Приготування:

1. Нагріваємо в глибокій сковороді 1 ст. л. вершкового масла. Додаємо нарізані невеликими шматочками груші і цукор. Готуємо поки груші не стануть карамельними. Перекладаємо на тарілку.

2. Бульйон доводимо до кипіння. У тій же сковороді нагріваємо залишок олії і обсмажуємо цибулю.

3. Додаємо рис і обсмажуємо до прозорості 2-3 хвилини.

4. Додаємо вино, потім 0,5 склянки бульйону і готуємо, поки рідина не випарується. Готуємо приблизно 20-30 хвилин до м'якості, у процесі доливаючи бульйон.

5. Додаємо грушу і сир і гарненько перемішуємо поки сир не розплавиться.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного торта-суфле з сиром.