Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 6

Інгредієнти:

300 г білої квасолі

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

3 г свинячих копчених ковбасок

500 г червоного солодкого перцю

2 головки цибулі

1 г лаврового листа

1,5 ч. л. меленого червоного перцю

2 ст. л. томатного пюре

4 зубчики часнику

1 ч. л. меленого кмину

⅓ ч. л. сушеного майорану

сіль за смаком

4 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Квасолю замочуємо на ніч, а потім варимо з лавровим листом, не доводячи до повної готовності.

2. У глибокій важкій сковороді пасеруємо подрібнену цибулю приблизно 2 хвилини, потім додаємо 2 зубчики часнику і пасеруємо ще 1 хвилину.

3. До цибулі і часнику додаємо томатне пюре, насипаємо червоний перець і активно перемішуємо, продовжуючи смажити 1 хвилину. Потім вливаємо 2 склянки квасоляного відвару і доводимо до кипіння.

4. У киплячу суміш кидаємо ковбаски і готуємо на сильному вогні 1-2 хвилини, постійно помішуючи. Додаємо до ковбасок квасолю, перемішуємо, заправляємо кмином і майораном і ставимо в духовку тушкувати на повільному вогні протягом години.

5. Тим часом на сковороді обсмажуємо 2 зубчики часнику. Через 1-2 хвилини додаємо перець і обсмажуємо приблизно 4 хвилини.

6. Коли квасоля почне розварюватися додаємо болгарський перець і продовжуємо готувати до повної готовності.

7. Готовий гуляш виймаємо з духовки, приправляємо за смаком і даємо постояти 10-15 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт локшина з куркою, овочами і соєвим соусом.