Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

900 г баклажанів

Популярні новини зараз

Москаль накинувся на Кравчука на очах мільйонів українців: "За гроші на*ердить у церкві!"

Дружина Дзідзьо схопилася за мікрофон, співак не витримав: "Як мала дитина"

Ведуча "1+1" Лідія Таран злягла з хворобою і благає про допомогу: "Найповільніший день року"

На Львівщині шукають молодого охоронця - покинув трактор і безслідно зник

Показати ще

800 г курячого філе

60 мл соєвого соусу

60 мл червоного винного оцту

3 ст. л. цукру

1 ч. л. кунжутного насіння

1 ч. л. картопляного крохмалю

1 зубчик часнику

мелений червоний перець на кінчику ножа

1 ст. л. тертого імбиру

Приготування:

1. Курку нарізаємо смужками 1 см. Баклажани ріжемо довгими брусочками.

2. Філе обсмажуємо на кілька партій на сильному вогні.

3. Кладемо в сковороду, де смажилася курка, баклажани, додаємо імбир, часник, 60 мл води і доводимо все до кипіння. Зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і готуємо постійно помішуючи, поки рідина не випарується.

4. Смажимо баклажани. В окремій мисці змішуємо соєвий соус, оцет, кунжут, крохмаль, перець і цукор.

5. Курку кладемо на сковороду до баклажанів, заливаємо соусом і доводимо до кипіння. Потім зменшуємо вогонь і готуємо поки соус не загусне.

6. Курку краще всього подавати з рисом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різотто з грушею і горгонзола.