Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

100 г вершкового масла

Популярні новини зараз

У Львові помер молодий сержант: "Зустрічав біля суду з посмішкою"

Могилевська скинула не тільки вагу, але 20 років віку – виглядає як дівчинка

Під Львовом Daewoo і ВАЗ зіткнулися на шаленій швидкості, в салоні - четверо дітей: шок і сльози

Згинь, нечиста сило! Потужна молитва проти зла порятує весь рід

Показати ще

½ склянки борошна

200 г вівсяних пластівців

2 ст. л. меду

5 ст. л. коричневого цукру

1 ч. л. розпушувача

2 яйця

1 яблуко

родзинки і горіхи за смаком

Приготування:

1. У мисці змішуємо масло і цукор, поступово всипаючи. Потім додаємо мед, яйця, борошно і розпушувач. Змішуємо все міксером.

2. Далі додаємо в тісто вівсянку, подрібнені горіхи, родзинки, яблука.

3. Тепер робимо руками невеличкі кульки і викладаємо їх на папір для випікання.

4. Розігріваємо духовку до 160 градусів і випікаємо печиво близько 30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки з баклажанами по-китайськи.