Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

150 г борошна

Популярні новини зараз

Катерина Бужинська готова до зустрічі Білого Бика, повз таку красу не пройде ніхто

Ексвіагрянку Мейхер-Грановську захейтили за чесне фото: "Їй що, 50?"

У Чернівцях померла легендарна медик, яка врятувала сотні життів: "Поринула до зірок"

Українські зірки без макіяжу - Сумська, Полякова та Лідія Таран показали натуральну красу

Показати ще

1 апельсин

60 г волоських горіхів

60 г тростинного цукру

100 г вершкового масла

60 г молочного шоколаду

1 яйце

5 г розпушувача

Приготування:

1. Залишаємо 12 горіхів для прикраси, інші дрібно подрібнюємо і розтираємо в ступці.

2. Натираємо на дрібній тертці цедру апельсина, вичавлюємо сік.

3. У невеликій кастрюлі з'єднуємо вершкове масло і цукор і ставимо все на повільний вогонь. Вливаємо апельсиновий сік і прогріваємо до повного розчинення.

4. Ламаємо руками шоколад, перемішуємо борошно з розпушувачем, додаємо рубані горіхи, шоколад, апельсинову цедру, яйця, солимо і все перемішуємо.

5. Додаємо до борошна розтоплене масло з цукром, все перемішуємо.

6. Вистилаємо деко для випічки пергаментом, змащуємо олією, викладаємо тісто і вирівнюємо поверхню. Зверху кладемо половинки волоських горіхів.

7. Розігріваємо духовку до 190 градусів і випікаємо протягом 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирної запіканки з вершковою крихти.