Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

250 г борошна

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

5 г розпушувача

130 г цукру

200 г сметани

абрикосове варення за смаком

70 мл рослинного масла

250 г йогурту

2 яйця

30 г крохмалю

100 г вершкового масла

2 ст. л. вершків

150 г мюслі

цукрова пудра

Приготування:

1. Змішуємо разом борошно, розпушувач, 50 г цукру і ванільний цукор, сметану і рослинне масло. Замішуємо тісто. Робимо з тіста плоский валик, переносимо його на змащений маслом деко і рівномірно розподіляємо по поверхні.

2. Для начинки змішуємо абрикосове варення, йогурт, яйця і крохмаль. Викладаємо начинку на тісто.

3. Для мюслів варимо вершкове масло, цукор і вершки 2-3 хвилини, постійно помішуючи. Знімаємо каструлю з плити, додаємо подрібнені хрусткі мюслі і перемішуємо.

4. Отриманою сумішшю поливаємо пиріг. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо пиріг 30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт слойок з яблуками в цукровій пудрі.