Наваристий м'ясний суп з кислинкою допоможе вам відновити сили після застілля. Суп готується дуже швидко, якщо не рахувати час варіння бульйону.

Антипохмільний суп зі свинячими реберцями

Інгредієнти:

- Вода – 2,5 л
- Ребра свинячі – 500 р
- Консервовані томати у власному соку – 400 г
- Картопля – 4 шт.
- Лук – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Рис – 3 ст. л.
- Часник – 3 зубчики
- Зелень
- Лавровий лист
- Чорний перець
- Сіль
- Рослинне масло

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Рецепт приготування:

Свинячі реберця помити, залити холодною водою і варити близько години, знімаючи піну. Картоплю очистити, помити і нарізати кубиками. Додати в каструлю разом з рисом, варити 10 хвилин.

Цибулю і моркву почистити. Цибулю подрібнити, моркву натерти на тертці.
У сковороді розігріти рослинне масло і обсмажити цибулю до м'якості. Додати моркву, нарізані помідори і трохи бульйону. Тушкувати 5 хвилин, потім викласти в каструлю разом з лавровим листом.Додати в суп сіль і перець, варити 5-7 хвилин. Подавати разом з нарізаною зеленню.

Раніше ми писали, що єдиний дієвий спосіб уникнути похмілля знають всі – не напиватися. Але ним мало хто користується, і коли вже вас похмілля таки наздогнало – то про цей спосіб залишається хіба що пожаліти.

Медики єдині в своєму судженні: похмілля – це по суті отруєння. Людина отруюється продуктами розпаду етанолу, і при похміллі ці продукти вже знаходяться в крові, тому лихоманить весь організм, а не тільки шлунок
На жаль, щоб вивести ацетальдегід (основну отруту, що залишається після бурхливої вечірки) знадобиться час.

І тут рад ціла купа: пити сорбенти, пити чай з медом, пити чай з лимоном, напій з кореня імбиру, мінеральну воду з лимоном, просто мінеральну воду і т. д.

Проте вчені з Сіднея підійшли до цього питання не традиційно. Вони переконані - просто і доступно позбутися від болісного похмілля людям допоможе медитація.

Нагадаємо, медики перевірили 5 популярних засобів від похмілля.

"Знай.uа" писав, що більшість способів не п'яніти придумали професійні співробітники спецслужб.

Як повідомляв портал "Знай.uа" згідно з даними ВООЗ, кожна двадцята смерть в 2016 році пов'язана з вживанням алкогольних напоїв.