Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 вірменський лаваш
Популярні новини зараз
Хто з чоловіків справді важливий для економіки: починається аудит "броней"
Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій
Платіжка збільшиться вдвічі: українцям приготували новий тарифний подарунок
Чоловіків знову кличуть до ТЦК: треба заново пройти процедури
Показати ще
100 г сиру
100 г сиру фета
зелень за смаком
1 яйце
часник за смаком
Приготування:
1. Змішуємо разом бринзу і сир, додаємо подрібнену зелень і часник за смаком.
2. лаваш розрізаємо на великі квадрати, кладемо всередину начинку, звертаємо конвертом, змащуємо яйцем і запікаємо в духовці протягом 5-10 хвилин при температурі 180-200 градусів.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт цибульного супу.