Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 вірменський лаваш
Популярні новини зараз
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще
100 г сиру
100 г сиру фета
зелень за смаком
1 яйце
часник за смаком
Приготування:
1. Змішуємо разом бринзу і сир, додаємо подрібнену зелень і часник за смаком.
2. лаваш розрізаємо на великі квадрати, кладемо всередину начинку, звертаємо конвертом, змащуємо яйцем і запікаємо в духовці протягом 5-10 хвилин при температурі 180-200 градусів.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт цибульного супу.