Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 склянка кефіру

Популярні новини зараз
Українцям необхідно встановити прилад за 23 тис. грн: у "Нафтогазі" терміново звернулися до споживачів "Зупинить жінка": екстрасенс побачила завершення війни в Україні Двом категоріям українців не перерахують пенсію: хто та чому залишиться без надбавки Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч
Показати ще

1 склянка манної крупи

½ склянки цукру

1 яйце

½ склянки соняшникової олії

½ ч. л. соди

мигдальні пластівці за смаком

Приготування:

1. Заливаємо манну крупу кефіром і даємо постояти не менше години.

2. Далі додаємо в суміш манки і кефіру яйце, додаємо масло, соду і цукор. За консистенцією тісто має бути густим.

3. Розігріваємо духовку до 180-200 градусів. Випікаємо в квадратній формі до утворення золотистої скоринки. За 7-10 хвилин до готовності посипаємо мигдальними пластівцями.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печива з гірким шоколадом в цукровій пудрі.