Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

6 шт. картоплі

Популярні новини зараз
Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

0,699 л курячого бульйону

100 г нуту

петрушка за смаком

1 ріпчаста цибуля

2 зубчики часнику

100 мл вершків

1 ч. л. каррі

Приготування:

1. Нут замочуємо у воді на 12 годин, потім варимо 50 хвилин до готовності.

2. Чистимо цибулю і картоплю, злегка обсмажуємо, потім тушкуємо, поки вони не стануть м'якими.

3. Нут, часник і картоплю подрібнюємо в блендері.

4. Заливаємо бульйоном, додаємо карі і доводимо до кипіння.

5. Вимикаємо суп, додаємо вершки. Перемішуємо.

6. При подачі можна прикрасити петрушкою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт незвичайного салату з апельсинів.