Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 5

Інгредієнти:

200 г вершкового масла

Популярні новини зараз
Доведеться набратись терпіння: коли в українських оселях світло буде цілодобово До терміналів не підходьте: популярний український банк не приймає купюри по 500 гривень Комунальники знайшли управу на хитрунів, які не платять роками: позбавляють найважливішого Українців, які відкладали долари чи євро змусять сплатити штраф: 20% від суми
Показати ще

100 г цукру

2 яйця

300 г борошна

щіпка соди

200 г цукрової пудри

Приготування:

1. Збиваємо м'яке вершкове масло з цукром до стану однорідності, всипаючи цукор порціями.

2. Додаємо одне яйце і щіпку соди, продовжуємо збивати.

3. Далі всипаємо просіяне борошно і вимішуємо пластичне тісто.

4. Кладемо тісто в пакет і прибираємо в холодильник на 15-20 хвилин.

5. Розкачуємо тісто на присипаній борошном поверхні, вирізаємо бажані форми, викладаємо на деко і вистилаємо папером для випічки.

6. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо печиво протягом 20-30 хвилин.

7. Білок відокремлюємо від жовтка, збиваємо білок віночком або вилкою при появі перших бульбашок, всипаємо порціями цукрову пудру до отримання щільної білої глазурі.

8. Коли печиво охолоне, покриваємо його глазур'ю.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного морквяного супу з коріандром.