Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

450 г перлової крупи

Популярні новини зараз
Українці, у вас є Приват24? Банк терміново звернувся до клієнтів із заявою, перевіряйте у себе Українців попередили про масові перевірки: додому нагрянуть соцслужби Квартира відійде у чужі руки: в українців почнуть забирати житло - терміни обмежені Працівники платіжної системи bill_line («АйТіБіт») та її власник білорус Артем Ляшанов незабаром отримають кримінальну справу за відмивання коштів
Показати ще

1 ч. л. апельсинової цедри

400 мл курячого бульйону

1 стебло чебрецю

30 г вершкового масла

60 г тертого пармезану

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Перловку варимо в підсоленій воді до напівготовності, протягом 20-25 хвилин. Відкидаємо на друшляк і промиваємо холодною водою.

2. Перекладаємо кашу у великий сотейник, додаємо бульйон, свіжу цедру і дрібно січені листя чебрецю. Тушкуємо на невеликому вогні, постійно помішуючи, поки весь бульйон не вбереться.

3. В різотто вмішуємо тертий пармезан, вершкове масло, солимо і перчимо за смаком. Подаємо гарячим.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печива з передбаченнями.