Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

450 г перлової крупи

Популярні новини зараз
Пенсії українців почнуть "згорати" з 2025 року: експерт пояснив, як це зупинити Різдво та Водохреща: Україна святкуватиме за новими датами Мобілізація жінок неминуча: експерти вказали, куди відправлятимуть служити Головне за 20 жовтня: ТЦК вручатимуть не лише повістки, бронювання припинили, а з водою будуть перебої
Показати ще

1 ч. л. апельсинової цедри

400 мл курячого бульйону

1 стебло чебрецю

30 г вершкового масла

60 г тертого пармезану

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Перловку варимо в підсоленій воді до напівготовності, протягом 20-25 хвилин. Відкидаємо на друшляк і промиваємо холодною водою.

2. Перекладаємо кашу у великий сотейник, додаємо бульйон, свіжу цедру і дрібно січені листя чебрецю. Тушкуємо на невеликому вогні, постійно помішуючи, поки весь бульйон не вбереться.

3. В різотто вмішуємо тертий пармезан, вершкове масло, солимо і перчимо за смаком. Подаємо гарячим.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт печива з передбаченнями.