Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

50 г вершкового масла

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

3 ст. л. води

200 г борошна

2 головки цибулі

300 г курячого філе

400 г грибів

200 г броколі

рослинне масло за смаком

150 г сиру

200 г вершків

3 яйця

сіль за смаком

Приготування:

1. Для тіста беремо 50 г вершкового масла, 1 яйце, 3 ст. л. води, 200 г борошна. Масло змішуємо з яйцем. Додаємо воду, борошно, сіль і замішуємо тісто. Після залишаємо його в холодильнику на 30 хвилин.

2. Для начинки куряче філе відварюємо до готовності, охолоджуємо і дрібно нарізаємо. Подрібнюємо цибулю, гриби нарізаємо невеликими шматочками. На сковороді обсмажуємо курку, цибулю і гриби до золотистого кольору. Після цього додаємо розморожену брокколі і смажимо ще 10 хвилин.

3. Для заливки натираємо 150 г сир на дрібній тертці. Злегка збиваємо 2 яйця, додаємо вершки, сир і все добре перемішуємо.

4. Змащуємо маслом форму для выпчки. Викладаємо тісто, формуємо бортики, зверху кладемо начинку, а потім заливку.

5. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо до золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт біфштекса з цибулею всього за 10 хвилин.