Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 10

Інгредієнти:

550 г борошна

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

400 мл молока

60 г вершкового масла

2 яйця

300 г сулугуні

300 г імеретинського сиру

10 г цукру

11 г крупної солі

5 г сухих дріжджів

Приготування:

1. Розводимо дріжджі в невеликій кількості теплого молока, додаємо цукор, одне яйце, трохи борошна, перемішуємо все руками і залишаємо на 30 хвилин в теплі. Залишок борошна просіваємо, всипаємо велику сіль і додаємо 20 г масла.

2. Коли підніметься, додаємо її в борошно, змішане з маслом, вливаємо молоко і замішуємо густе тісто. Накриваємо його харчовою плівкою і прибираємо в холодильник. Через пів години розділяємо його на частини за 70 г.

3. Посипаємо борошном дошку і розкачуємо порції тіста. Далі звертаємо тісто навпіл і знову тонко розкочуємо. Робимо це тричі.

4. Сир нарізаємо великими шматками і натираємо. Додаємо 20 г масла для пом'якшення смаку і одне яйце для в'язкості. Ретельно перемішуємо. Викладаємо на квадрати по 60 г начинки скріплюємо квадрати у вигляді конветра.

5. Розігріваємо духовку до 220 градусів. Випікаємо протягом 15-20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт біфштекса з цибулею всього за 10 хвилин.