Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 г борошна

Популярні новини зараз
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще

8 ст. л. оливкової олії

мінеральна вода за смаком

300 г шпинату

1 цибуля-порей

400 г сиру фета

30 г сушених грибів

сіль за смаком

свіжий чебрець за смаком

350 г вершкового сиру

Приготування:

1. Всипаємо борошно в глибоку миску, додаємо дрібку солі і масло. Поступово додаємо необхідну кількість води вимішуємо платичное тісто.

2. В окремій мисці натираємо на крупній тертці сир. Подрібнюємо шпинат і цибулю-порей, вмішуємо в сир.

3. У ступці подрібнюємо сіль, чебрець і сушені гриби. Додаємо фарш і добре перемішуємо.

4. На робочій поверхні тонко розкачуємо тісто і нарізаємо з допомогою форми для виготовлення італійських пельменів равіолі бажаної форми. На кожен кружок тіста кладемо по чайній ложці начинки.

5. Поміщаємо равіолі в пароварку і готуємо 15 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різотто з перловки.