Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 20 пиріжків

Інгредієнти:

3 ст. л. рослинного масла

½ ч. л. насіння гірчиці

60 г подрібненої цибулі

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

1 ч. л. дрібно нарізаного імбиру

60 г замороженого гороху

1 ст. л. коріандру

1 ч. л. кмину

¼ ч. л. порошку чілі

1-2 ч. л. сушеного порошку манго

сіль за смаком

вода

600 г картоплі

4 ст. л. свіжого листя коріандру

5 ст. л. розплавленого масла

2 ст. л. насіння кунжуту

Приготування:

1. Нагріваємо масло в маленькій каструлі і обсмажуємо насіння гірчиці протягом приблизно десяти хвилин або поки вони не почнуть тріщати.

2. Додаємо цибулю і імбир і варимо 2-3 хвилини. Додаємо горох, добре перемішуємо і додаємо спеції, порошок манго, сіль і воду. Варимо протягом 1-2 хвилин, потім додаємо картоплю і коріандр і варимо 2-3 хвилини.

3. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

4. Кладемо лист тіста на чисту поверхню і змащуємо його розплавленим маслом. Складаємо одну третину тіста уздовж середини. Змащуємо ще раз маслом і складаємо на іншій стороні, щоб зробити довгу тришарову смужку.

5. Поміщаємо одну округлу чайну ложку суміші на один кінець смуги, залишивши кордон 2 см. Беремо правий кут і звертаємо по діагоналі вліво, закривши заповнення і утворюючи трикутник. Складаємо знову вздовж верхньої складки трикутника. Продовжуємо складати таким чином, поки не досягнемо кінця смуги. Змащуємо зовнішню поверхню великою кількістю масла. Посипаємо кунжутним насінням.

6. Випікаємо в центрі духовки протягом 30-35 хвилин.

7. Для подачі, поміщаємо пиріжки на велику сервірувальну тарілку.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт холодцю з куркою.