Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

½ цибулини

2 помідора

1 ст. л. кмину

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

1 ч. л. коріандру

2 ст. л. оливкової олії

8 філе скумбрії

2 ч. л свіжого лимонного соку

морська сіль і мелений чорний перець

Приготування:

1. Кладемо цибулю, помідори, кмин, коріандр, одну столову ложку масла і велику дрібку солі і перцю в кухонний комбайн і збиваємо до однорідності. Переносимо суміш томатів в каструлю на середньому вогні і готуємо протягом 6 хвилин, часто помішуючи, поки соус злегка не зменшиться. Відкладаємо.

2. Нагріваємо олію у великій антипригарній сковороді при середній температурі. Приправляємо філе скумбрії з обох сторін сіллю і перцем і додаємо в сковороду рибу. Обсмажуємо протягом 3 хвилин, не переміщаючи філе, поки шкіра не стане хрусткою і золотисто-коричневою. Перевертаємо і готуємо ще 1-2 хвилини, або поки риба не буде готова. Додаємо лимонний сік.

3. Переносимо філе на теплі тарілки, наливаємо пряний соус і негайно подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запіканки з баклажанами і свининою.