Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 г мінтая

Популярні новини зараз
Навіть до ПФУ йти не потрібно: кому автоматично призначать доплати до пенсії у серпні В Україні різко дорожчає хліб, вершкове масло та пісне: свіжі ціни на базові продукти Як ТЦК можуть оштрафувати українців, які не мають ні житла, ні грошей: покарання знайдеться Душ стане справжньою розкішшю: українців змусять платити по 134 гривні за куб води
Показати ще

50 г майонезу

100 г сметани

5 г часнику

перець і сіль за смаком

приправа для риби за смаком

1 пучок кропу

1 ст. л. оливоквого масла

лимонний сік за смаком

Приготування:

1. Минтай обрізаємо на філе, розрізаємо на порційні шматки, солимо, перчимо, обдаємо приправою для риби.

2. Нагріваємо сковороду, додаємо оливкову олію. Обсмажуємо філе минтая до напівготовності з двох сторін на середньому вогні.

3. В окремій мисці змішуємо сметану, майонез, подрібнений кріп, чавлений часник, трохи солі. Заливаємо цією сумішшю рибу на сковороді, прибираємо вогонь, перемішуємо рибу з соусом лопаткою, накриваємо кришкою і тушкуємо 15 хвилин.

4. Збризкуємо лимонним соком, солимо за смаком і подаємо з легким салатом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яблучного тістечка з фініками.