Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

250 г червоної сочевиці

Популярні новини зараз
Головне за 20 липня: скасування субсидій, різке здорожчання хліба, спека 50 градусів та винні буряти у путіна В Україні різко дорожчає хліб, вершкове масло та пісне: свіжі ціни на базові продукти Вода дорожчає вже з серпня: скільки доведеться платити Платити за електроенергію потрібно по-новому: постачальник послуг попередив споживачів
Показати ще

2 зубчики часнику

1 стебло цибулі-порею

1 перцю чилі

2 червоних солодких перця

2 ст. л. топленого масла

1 ст. л. жовтого порошку каррі

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Промиваємо сочевицю, заливаємо 500 мл підсоленої води і доводимо до кипіння. Зменшуємо нагрівання і варимо під кришкою близько 10 хвилин.

2. Очищаємо зубчики часнику і нарізаємо кружечками, цибулю - шматочками. Перець чилі і паприку нарізаємо і очищаємо від насіння.

3. Паприку нарізаємо вузькими смужками. В гарячій сковороді розігріваємо топлене масло. Помішуємо близько 2 хвилин, підсмажуємо в ньому цибулю, часник і перець.

4. Посипаємо порошком каррі. Додаємо сочевицю разом з відваром. Все ретельно перемішуємо і тушкуємо 10 хвилин. Солимо і перчимо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинини з овочами, тушкованої в вершках.