Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

250 мл кефіру

Популярні новини зараз
Дівчинку відвезли до лікарні з власного похорону: родичі прийшли попрощатися, а вона стиснула їхні руки Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій Платіжка збільшиться вдвічі: українцям приготували новий тарифний подарунок Пенсіонеру дається 10 днів: держава забере всі виплати
Показати ще

1 яйце

цукор за смаком

щіпка солі

3 склянки борошна

рослинне масло за смаком

½ ч. л. соди

цукрова пудра за смаком

Приготування:

1. З'єднуємо кефір з яйцем, цукром і сіллю, ретельно перемішуємо.

2. Далі додаємо в масу соду і рослинне масло.

3. Додаємо просіяне борошно і замішуємо тісто. Воно повинно бути гладким і не прилипати до рук.

4. Поділяємо тісто на 2 частини, кожну розгортаємо в пласт товщиною близько 1 см.

5. Кухлем вирізаємо з тіста кола, всередині кожного робимо виїмку за допомогою чарки.

6. На розігріту сковороду виливаємо достатньо масла. Викладаємо в нього пампушки і смажимо з двох сторін на середньому вогні. Гарячі пампушки прикрашаємо цукровою пудрою і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт минтая під сметанно-часниковим соусом.