Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 10

Інгредієнти:

340 г фундука

Популярні новини зараз
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Показати ще

1,25 склянки цукру

½ ч. л. солі

4 яєчних білка

1 ч. л. ванільного экстакта

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 160 градусів. Застеляємо 2 противеня папером для випічки.

2. У комбайні подрібнюємо горіхи з сахром до стану борошна. Перекладаємо у велику миску.

3. В іншій мисці міксером збиваємо білки з сіллю в міцну піну. Акуратно додаємо в горіхову масу. Після цього додаємо ваніль.

4. Викладаємо печиво на деко невеликими купками на відстані.

5. Випікаємо приблизно 25-30 хвилин до золотистого кольору.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт апельсинового кексу.