Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

4 стегна качки

150 г-175 г качиного жиру

5 ст. л. грубо нарізаної петрушки

Популярні новини зараз
"Міста і села будуть побудовані наново": старець назвав час, коли Україна повернеться до миру Оштрафують навіть тих, хто вже оновив дані – кого повторно чекають в ТЦК Для українців вигадали нові платіжки: тарифи не підніматимуть, але платити доведеться більше Світло буде цілий день: в "Укренерго" порадували українців
Показати ще

Приготування:

1. Видаляємо все м'ясо з ніг качки, відкинувши шкіру, кістки і сухожилля.

2. Поміщаємо м'ясо качки в миску і розминаємо виделкою.

3. Поступово додаємо качиний жир.

4. Додаємо нарізану петрушку і приправляємо сіллю і меленим чорним перцем.

5. Поміщаємо суміш в чотири маленьких контейннера і ставимо в холодильник.

6. Виймаємо з холодильника за десять хвилин до подачі.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт повітряних пончиків на кефірі.