Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

300 г індички

Популярні новини зараз
Пенсіонери можуть оформити надбавку понад 1000 грн: не всі про це знають В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення Пенсія на картку більше не прийде: кого терміново чекають в ПФУ
Показати ще

1 головка цибулі

1 яблуко

1 ст. л. соєвого соусу

2 ст. л. оливкової олії

1 ст. л. соняшникової олії

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо індичку на невеликі шматки і кладемо все маринуватися в оливковій олії з соєвим соусом.

2. Нарізаємо кубиками яблуко, а цибулю - тонкими кільцями. Обсмажуємо цибулю в соняшниковій олії, помішуючи, до золотистого кольору.

3. Додаємо до цибулі індичку з маринадом і смажимо на сильному вогні кілька хвилин постійно помішуючи.

4. Зменшуємо вогонь, додаємо яблуко, солимо, перчимо, накриваємо кришкою і ставимо гаситися ще хвилин 7-10.

5. Як гарнір відмінно підійде локшина або рис.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт повітряних пончиків на кефірі.