Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

700 г яловичини

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

½ склянки мадери

1 цибуля-шалот

100 г свіжих грибів

¾ склянки води

1 ч. л. кукурудзяного крохмалю

2 ст. л. оливкової олії

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Стейки посипаємо сіллю і перцем за смаком.

2. Розігріваємо 1 ст. л. масла у важкій великій сковороді і кладемо туди м'ясо. Смажимо на середньому вогні 5-9 хвилин, перевертаючи 1 раз.

3. Готові стейки викладаємо на тарілки і залишаємо на кілька хвилин.

4. У ту ж сковороду наливаємо 1 ложку масла і смажимо у ньому подрібнену цибулю-шалот 3 хвилини. Додаємо до цибулі мадеру, чверть чайної ложки солі, дрібку чорного перцю і готуємо ще 2 хвилини, швидко помішуючи. Додаємо 1 ложку кукурудзяного крохмалю і нарізані гриби. Чекаємо поки соус загусне.

5. Подаємо стейки, полив їх соусом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячого філе з соусом і гречкою.