Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

700 г яловичини

Популярні новини зараз
Душ стане справжньою розкішшю: українців змусять платити по 134 гривні за куб води Пільгу дадуть навіть родичам: хто в Україні отримав право на 50% знижки по комуналці Повістки та перевірки на вулицях: ТЦК готуються до посиленої мобілізації За графіком не лише світло, а й вода: комунальники запроваджують нові обмеження
Показати ще

½ склянки мадери

1 цибуля-шалот

100 г свіжих грибів

¾ склянки води

1 ч. л. кукурудзяного крохмалю

2 ст. л. оливкової олії

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Стейки посипаємо сіллю і перцем за смаком.

2. Розігріваємо 1 ст. л. масла у важкій великій сковороді і кладемо туди м'ясо. Смажимо на середньому вогні 5-9 хвилин, перевертаючи 1 раз.

3. Готові стейки викладаємо на тарілки і залишаємо на кілька хвилин.

4. У ту ж сковороду наливаємо 1 ложку масла і смажимо у ньому подрібнену цибулю-шалот 3 хвилини. Додаємо до цибулі мадеру, чверть чайної ложки солі, дрібку чорного перцю і готуємо ще 2 хвилини, швидко помішуючи. Додаємо 1 ложку кукурудзяного крохмалю і нарізані гриби. Чекаємо поки соус загусне.

5. Подаємо стейки, полив їх соусом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячого філе з соусом і гречкою.